Konstnärer sökes

Lovande Talanger!
 
Sälja konst via wasskonst.se
Vi på wasskonst söker ständigt efter nya talangfulla konstnärer som vill nå ut med sin konst via vårt stora kundunderlag och nätverk.
Är du konstnär och vill få chansen att sälja din konst via oss på wasskonst.se så fyll i din ansökan här nedan och bli en av de nya tallanger vi ständigt letar efter.
 
Kostnad.
Det kostar inget att ställa ut sin konst på wasskonst.se men vid försäljning tar vi ett procentuellt kommissions arvode om 30% av konstverkets försäljningspris.
 
Villkor för dig som vill sälja din konst via wasskonst.se.
Er konst tas emot efter bedömning och vi på wasskonst.se har över 20 års erfarenhet av konstförsäljning och konstförmedling därmed  lägger vi
stor vikt vid konstverkens Unikitet,  budskap, kvalité,
och teknik, men även konstnärens konstnärliga utbildning, tidigare utställningar och personlighet.
För att säkerställa lägsta pris till våra befintliga kunder får de konstverk ni väljer att sälja via wasskonst inte finnas till försäljning på andra försäljningsplatser till ett lägre pris.
Ni kan ansöka om att sälja både grafik och original konst på wasskonst.se och vi erbjuder även hjälp och finansiering till er som vill producera egna grafiska verk via oss.
 

Hur ansöker man.
Fyll bara i formuläret nedan och skicka till oss bifoga gärna länk till din hemsida i meddelandet så blir det lättare för oss att bedöma din konst och komma vidare till steg två i ansökan.
Vi svara normalt inom 5 arbetsdagar beroende på arbetsbelastning.

Lycka till!