Vi erbjuder köp av konst online

Wasskonst tycker det är att viktigt att hänga med ut i utvecklingen och har därför förflyttat vår konsthandel till webben så att ni ska kunna köpa konst online. Vi är ett familjeföretag med många års erfarenhet från konstvärlden. Vår resa hittade sin start på Hantverkargatan i Stockholm där vi under många år drev ett konstgalleri. Här tillhandahöll vi många utställningar och vernissage.

Att ha drivit galleri i centrala Stockholm samt arbete med både konstnärer och branschkollegor har givit oss stor erfarenhet om den samtida konsten. Dessa år har medfört många fina kontakter, vilka betyder otroligt mycket för vår verksamhet idag.

Vår filosofi går ut på att tillhandahålla er med konst från både väletablerade och nya, lovande konstnärstalanger till förmånliga priser. Genom att erbjuda köp av konst online vill vi göra konsten lättillgänglig för alla konstintresserade – både nyfunna som erfarna.

Vi tycker om att ha en god kommunikation med er som kund oss och hoppas att ni skall finna oss trevliga, samt våra föremål prisvärda.
Vi svarar gärna på möjliga frågor – så tveka inte på att kontakta oss.

Mob: 0708-66 21 66
[email protected]