Vi erbjuder köp av konst online

Wass Konst tycker det är att viktigt att hänga med ut i utvecklingen och har därför förflyttat vår konsthandel till webben så att du ska kunna ha möjligheten att köpa konst online. Vi är ett familjeföretag med många års erfarenhet från konstvärlden. Vår resa hittade sin start på Hantverkargatan i Stockholm där vi under många år drev ett konstgalleri. Här tillhandahöll vi många utställningar och vernissager.

Att ha drivit galleri i centrala Stockholm samt arbete med både konstnärer och branschkollegor har givit oss stor erfarenhet om den samtida konsten. Dessa år har medfört många fina kontakter, vilka betyder otroligt mycket för vår verksamhet idag.

Vår filosofi går ut på att tillhandahålla er med konst från både väletablerade och nya, lovande konstnärstalanger till förmånliga priser. Genom att erbjuda köp av konst online vill vi göra konsten lättillgänglig för alla konstintresserade – både nyfunna som erfarna.

Vi tycker om att ha en god kommunikation med våra kunder. Vi arbetar ständigt för att utveckla oss och hoppas att ni skall finna oss trevliga, samt våra föremål prisvärda.
Vi svarar gärna på möjliga frågor – så tveka inte på att kontakta oss.

Tel: 0290-371 45
Mob: 0708-66 21 66
[email protected]