Köpa konst på nätet

Vill du köpa konst på nätet? På vår hemsida Waskonst.se kan du köpa konst på ett säkert sätt och till förmånliga priser. Vi har ett brett utbud av modern och samtida konst av Sveriges mest populära konstnärer. Vårt mål är att ge konstintresserade möjlighet att köpa konst direkt från våra konstnärer på ett enkelt och bekvämt sätt. Så om du letar efter unika konstverk att pryda dina väggar med, tveka inte att besöka vår butik och ta en titt på vårt utbud om du vill köpa konst på nätet. Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta konsten för just dina behov och smak.

Fördelar med att köpa konst på nätet

Det finns många fördelar med att köpa konst på nätet. Här är några:

  1. Bredare urval: När du köper konst på nätet har du tillgång till ett mycket bredare urval av konstverk än vad du skulle ha om du bara besökte gallerier och museer i person. Du kan söka efter specifika konstnärer eller konstformer och hitta verk från hela världen.
  2. Lättare att jämföra priser: När du köper konst på nätet kan det vara lättare att jämföra priser på olika verk och hitta det bästa priset. Du kan också jämföra priser på olika sajter och se vad som finns tillgängligt.
  3. Bekvämlighet: Det är bekvämt att köpa konst på nätet, eftersom du kan göra det från vilken plats som helst och när som helst. Du behöver inte lämna ditt hem för att besöka gallerier eller auktioner.
  4. Möjlighet att köpa unik konst: På nätet kan du hitta konstverk som är unika och som inte finns tillgängliga någon annanstans. Detta kan vara ett bra sätt att hitta verk som är speciella och som kan bli en central del av din konstsamling.

Besök vår butik  >>

 

Hur man köper konst online

Det finns många olika sätt att köpa konst på nätet. Här är några förslag på hur du kan göra:

  1. Kontakta konstnären direkt: Många konstnärer har egna hemsidor där du kan köpa deras konstverk. Du kan också söka efter konstnärens namn på sociala medier eller använda en sökmotor för att hitta deras kontaktuppgifter.
  2. Använd en onlineauktionssajt: Det finns många onlineauktionssajter som ger dig möjlighet att köpa och sälja konstverk. Exempel på sajter inkluderar eBay och LiveAuctioneers.
  3. Köp från en onlinegalleri: Det finns många onlinegallerier som säljer konstverk av olika konstnärer. Du kan söka efter gallerier som specialiserar sig på en viss konstform eller konstnär, eller du kan söka efter gallerier som säljer en mängd olika sorters konst.
  4. Köp från en onlineantikvitetshandel: Många onlineantikvitetshandlar säljer även konstverk. Du kan söka efter handlar som säljer konstformen eller konstnären du är intresserad av.

Det är viktigt att vara försiktig när du köper konst på nätet, särskilt om du inte känner till konstnären eller om du inte har sett verket i verkliga livet. Se till att du gör din research och att du känner till vad du köper innan du går med på några affärer.Webbyrå i stocholm

Köpa konst på nätet

Exempel på konstverk

Caroline af Ugglas

Jag och Picasso

4 500 kr6 400 kr

Lars Lerin

Gråskimmer

Kontakta oss för pris

Lennart Jirlow

Hovmästaren i Paris

9 000 kr11 000 kr

Madeleine Pyk

Gul Tiger

4 400 kr5 700 kr

Lars Jonsson

Spegling

4 900 kr6 400 kr
Tillfälligt slut i lager
4 900 kr6 400 kr

Madeleine Pyk

8or

3 900 kr5 500 kr
Till butiken